užasna sećanja iz prošlosti

TUČENI, PONIŽAVANI, VREĐANI: Danas svima poznati, nekada na meti NASILJA i MALTRETIRANJA!

0

Slavne ličnosti danas otvoreno govore o danima nasilja koji su sada iza njih. Pogledajte koje sve poznate ličnosti su otvorile dušu i otkrile šta su sve trpeli u prošlosti...

Lejdi Gaga
Lejdi Gagafoto: Profimedia

Ledi Gaga

 

Ledi Gaga više puta je otvoreno govorila o tome da je kao tinejdžerka prolazila kroz vršnjačko nasilje. Prema njenim rečima, deca su oduvek bila neprijateljski nastrojena prema njoj jer se razlikovala od ostalih i bila drugačija. Jednom prilikom dok se vraćala iz škole, dvojica dečaka su je podigla, a potom bacila u kontejner iz koga nije mogla da izađe sve dok je otac nije izvukao, kada je došao da je pokupi iz škole. Ona je u svojoj potresnoj ispovesti više puta i nagovestila da je silovana sa devetnaest godina, što je ostavilo brojne traume na njen kasniji život.

 

 

Demi Lovato

 

Demi je u srednjoj školi je bila meta zlih devojčica kojima je služila kao, kako kaže, džak za udaranje.

 

"Ne kažem da sam bila anđeo, nisam, i ja sam se čačkala, ali niko ne zaslužuje da bude zlostavljan svakog dana. Sećam se da sam na kraju morala da napustim državnu školu i upišem se u privatnu, jer nisam mogla da svakoga dana idem plačući u školu" , izjavila je pevačica svojevremeno za američke medije.

 

 

makonda-tracker