užasna sećanja iz prošlosti

TUČENI, PONIŽAVANI, VREĐANI: Danas svima poznati, nekada na meti NASILJA i MALTRETIRANJA!

0

Slavne ličnosti danas otvoreno govore o danima nasilja koji su sada iza njih. Pogledajte koje sve poznate ličnosti su otvorile dušu i otkrile šta su sve trpeli u prošlosti...

 Ivana Krunić
Ivana Krunićfoto: Printscreen

Ivana Krunić

 

Učesnica Zadruge i bivša pevačica grupe Luna, Ivana Krunić, propatila je tokom detinjstva i tinejdžerskih dana jer su je maltretirale devojčice iz blokova, gde i danas živi. Bivša pevačica grupe Luna i aktuelna učesnica rijalitija Zadruga vuče ogromne traume jer je bila žrtva vršnjačkog zlostavljanja, što je rezultiralo time da je ona jedno vreme pored sebe stalno imala nekoga ko ju je čuvao i pazio da je neko ne napadne.

 

 Katarina Bogićević
Katarina Bogićevićfoto: Printscreen

Katarina Bogićević

 

Glumica i pevačica Katarina Bogićević proslavila se 2012. godine kada je dobila glavnu ulogu u seriji "Folk". Ona je tada tumačila ulogu mlade Zvezdane koja peva po kafanama kako bi pomogla svojoj porodici. Ona je svojevremeno priznala da je njeno detinjstvo bilo teško poput Zvezdaninog, jer je u srednjoj školi bila glavna meta svojih vršnjaka koji su je maltretirali. Kako je sama priznala, jednom prilikom su je pretukli i slomili joj prst. Roditelji su je nakon toga prebacili u drugo odeljenje.

 

"Mnogo su me maltretirali u osnovnoj školi. To je bilo nenormalno, zbog toga sam promenila odeljenje. Ako uradiš bolje test od njih, one te sačekaju i istuku. Jedna od njih mi je slomila prst, posle fizičkog. Igrale smo fudbal i njih četiri protiv nas dvadeset cura. Naravno, nas je bilo više i pobedile smo. Bila sam kapiten moje ekipe... Imali smo deset-jedanaest godina... Posle toga su me sačekale. Istukle su me, slomile mi prst... Posle toga nisam išla u školu neko vreme. Tata me posle prebacio u drugo odeljenje", izjavila je ona za domaće medije.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker