BRIŽNA ŽENA

NADA SE DA ĆE JEDNOG DANA IZGOVORITI SUDBONOSNO DA: Glumica iskreno o suprugu Vujadinu i životu na KIPRU!

0

Mirka u stopu prati svog supruga

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Mirka Vasiljević progovorila je o svom odnosu sa Vujadinom Savićem, pa odgovorila na pitanje koje im svi često postavljaju.

 

Mirka kaže je tradiconalno odgajana, pa i da će sigurno doć do venčanja.

 

"Što se tiče mog sudbonosnog "da", nadam da će to biti jednog dana. I suprug i ja smo tradicionalno odgajani, volimo svadbe i rado odlazimo na njih. Ja sam sada i deo projekta čija je tematika svadba, tako da možda još koju sezonu da ispečem dobro zanat, pa da pokupim najbolje od svih običaja i onda primenim na svojoj svadbi. Možda je ovo neki probni rad i dobra škola za moje venčanje", kroz smeh priča voditeljka i glumica.

 

foto: Zorana Jevtić

Mirka trenutno živi na relaciji Kipar - Srbija.

 

"Suprug je profesionalno vezan za Kipar, a sa njim sam, od svoje 19. godine, obišla razne države gde je igrao i živela u njima. Ja se do sada nisam u inostranstvo nikada potpuno preselila, a i gluma je moje zanimanje i nemoguće je da prestanem da se bavim ovim zanimanjem. Ne bih mogla bez glume normalno da funkcionišem, tako da karijeru ne nameravam da zapostavim. Kada sam dobila decu, morala sam neke projekte tome da prilagodim, ali kako su moja deca sve starija, meni se otvaraju mogućnosti da više radim. Imam svoje predstave koje igram u Akademiji 28, a kada mi slobodno vreme dozvoli, ja ću biti na Kipru. Znači - nisam se potpuno preselila. Suprug je trenutno deo fudbalskog kluba, a deca i ja ćemo kombinovati moj poslovni i porodični život. Bitno je da se porodica ne zapostavi", smatra Mirka.

 

foto: Dragana Udovičić

 

 

makonda-tracker