bravo mama

IAKO JE DALEKO OD SRBIJE, DOMAĆI RECEPTI SU UVEK NA STOLU: Jelena Žeželj proslavila PRVI rođendan ćerkici, a njene kulinarske sposobnosti su oduševile goste!

0

Nekadašnja voditeljka vodi miran i porodičan život u Americi

foto: Dragana Kadić
foto: Dragana Kadić

Nekadašnja voditeljka i učesnica rijaliti programa "Veliki brat", Jelena Seležan (Žeželj) organizovala je luks proslavu za prvi rođendan ćerke Mie, a na bogatoj trpezi našli su se, između ostalog ajvar, proja, ali i rol viršle! Ovim potezom mnoge je oduševila jer očito nije važno gde je, neke stvari i ne planira da menja.

 

"Prvi rođendančić moje princezice. Samo da se pohvalim da sam tortice sama napravila", poručila je ona pa pokazala raskoš u kakvom je obeležila ovaj važan datum.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mrs_selezan on

 

Za tu priliku i ona i njena ćerka nosile su roze suknjice od tila.

 

Podsetimo, Jelena Žeželj, danas Seležan, već godinama unazad živi u Americi. Voditeljka je ogromnu slavu stekla učešćem u rijalitiju Veliki brat. Pošto se našla u centru skandala kada je isplivao njen intimni snimak, pronašla je ljubav svog života, sadašnjeg supruga Nemanju Seležana, sa kojim je i odselila u ameriku. Par je u braku dobio sina Stefana, a onda i ćerku Miu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mrs_selezan on

 

 

 

makonda-tracker