krenuo dalje

OVO JE DEVOJKA SA KOJOM SE VIĐA ANDREJ ATIJAS: Razveo se od Anabele, pa već uskočio u zagrljaj ove plavuše (FOTO/VIDEO)

0

Informacija da su se Anabela i Andrej Atijas razveli još pre dve nedelje šokirala je javnost, jer niko to nije očekivao.

andrej i anabela u danima ljubavi
andrej i anabela u danima ljubavifoto: Ana Paunković

Andrej Atijas na svom Instagramu objavio fotografiju sa starletom Minom Mateljan, te je njegov potez uzburkao domaću javnost.

 

 

Tada je počelo da se spekuliše da je on prevario Anabelu, a onda se pevačica oglasila i otkrila da se se zvanično razveli pre dve nedelje.

 

 

Mina je starleta i fitnes instruktorka iz Sarajeva. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, obožava noćni provod, a na Instagramu je prati preko 20.000 ljudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina (@mina_mateljan) on

 

Naime, ona je u toku noći na Instagramu objavila sliku iz provoda na kojoj pozira sa Atijasom i stavila zaljubljeni emotkon, da bi je ubrzo uklonila sa društvene mreže. Međutim, na Instagram storiju se i dalje nalazi video sa provoda sa Anabelinim sad već bivšim mužem. Na njemu se vidi i kako se drže za ruke.

 

 

Inače, njeno pravo ime je Mina Hadžijusufović i nedavno je bila u centru pažnje kada su joj zapalili automobil. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda devojke koja je godinama ljubomorna na nju i to što je iz dobrostojeće porodice.

 

makonda-tracker