koleginica iz pakla

NE ZNAM DA LI SAM LJUBOMORNA, LUDA, DA LI DA JE ZGROMIM... Rada Manojlović o pevačici koja je slala njenom Harisu eksplicitne fotografije

3

Jedna koleginica probala je da joj ukrade momka Harisa Berkovića, ali Rada nije dozvolila da ih ta situacija poremeti.

Rada Manojlović
Rada Manojlovićfoto: Vladimir Šporčić

Rada Manojlović u igrici "Odgovaraj ili ogovaraj" morala je da otkrije ko je njena koleginica koja se nabacivala njenom dečku Harisu Berkoviću.

Znaš koliko je imena, lete mi kao mušice u glavi. Haris jeste lep, nije što je moj, i bilo bi glupo da mu ne prilaze, ali jeste glupo jer znaju da je zauzet. Ali izgleda da zbog toga postane još interesantniji. Pisalo se za mnogo njih, ima i dve proverene za koje sam ja svojim očima videla. Jedna je poznata i popularna, druga je poznata ali nije popularna (smeh). Mi smo u super odnosima, zato što je moja taktika i politika "drži prijatelja blizu, neprijatelja još blize". U poruci koju mu je poslala nije ništa pisalo... Nije bila obnažena skroz, videlo se sve što je trebalo da se vidi. Nisam tražila da obriše. To je iskočilo dok smo bili zajedno. Meni je to bilo zanimljivo, a sa druge strane čudan neki osećaj. Ne znam da li sam ljubomorna, luda, da li da je zgromim ili šta. Ostalo je na tome, koliko ja znam. Objašnjeno je njoj sve lepo, dotični joj je objasnio. Ona ne zna da ja znam", rekla je Rada.

Ipak, nije želela javno u emisiji da kaže koja koleginica je u pitanju, ali je obećala Ognjenu Amidžiću da će mu reći nakon emisije.

 

koleginica je probala da joj preotme dečka
koleginica je probala da joj preotme dečkafoto: Printscreen Ami G

 

makonda-tracker