igra sudbine

BEZ SLUČAJNE POMOĆI KO ZNA KAKVA BI BILA NJENA SUDBINA: Rada Manojlović je tokom "Zvezda Granda" stalno bila PRED ISPADANJEM, a onda je ONA preokrenula SVE!

0

Rada je u jednom intervjuu ispričala priču o tome kako je uspela da preokrene svoju sreću.

Rada Manojlović
Rada Manojlovićfoto: Damir Dervišagić

Rada Manojlović se u poslednjem intervjuu prisetila svog učešća u "Zvezdama Granda", te je danas, 12 godina kasnije, osetila potrebu da se zahvali spisateljici i novinarki Simonidi Milojković.

Ja sam tokom celog takmičenja, u svakoj emisiji, bila negde pretposlednja, odmah iznad onoga što ispadne. Bila sam kao pozadinac, takmičar iz senke, sve dok se nije desila ta emisija sa Simonidom, kojoj sam i dan-danas zahvalna - počela je priču Rada u Glamuru.

Ona mi je, ničim izazvana, tek onako postavila pitanje koje je i nju, ko zna zašto, zanimalo. Pitala me je koga ću da krivim ako ispadnem iz takmičenja. Možda je i ona načula da sam ja tu negde pretposlednja i da se motam oko ispadanja.

 Simonida Milojković
Simonida Milojkovićfoto: Dragan Kadić

Ja sam njoj u tom momentu, s neba pa u rebra, rekla istinu, odnosno ono što sam mislila. "Ja neću nikoga da krivim jer sam presrećna što sam i dovde došla, budući da nemam glasače. Za mene nema ko da glasa. Ja sam iz jednog malog sela koje ima ukupno 500 stanovnika. Nemam veliki grad iza sebe. I ko da glasa za mene?" I stvarno se namestilo da su svi bili iz gradova: Leskovca, Niša, Obrenovca, Kragujevca... Svako je bio iz nekog grada, a ja sam bila iz Četereža - pričala je Manojlovićeva.

Nastavak Radine priče na sledećoj strani.

makonda-tracker