KAKO VAM SE ČINI?

USKORO POSTAJE ONAJ ZAVODNIK IZ MLADALAČKIH DANA: Bojan Marović želi samo jedno, a ovi ljudi VREDNO rade na NJEGOVOM IZGLEDU! (FOTO)

1

Dame su ga obožavale, kako zbog emotivnih pesama, tako iz bog harizme

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularni crnogorski pevač Bojan Marović, odlučio je da svoj fizički izgled dovede do perfekcije. Miljenik žena, svakodnevno je u teretani, na posebnom je režimu ishrane i najavljuje neočekivane promene.

 

 "Sa ekipom svojih saradnika, odlučio sam da u narednih nekoliko meseci napravim ozbiljne promene kada je izgled u pitanju. Biće tu modnih inovacija, već sam smršao deset kilograma i sjajno se osećam. Biće to Bojan ,, iz mladalačkih dana” ( smeh). Mnogo truda i odricanja ulažem svakoga dana. Pripremam nove pesme i želim da publici od sebe, kako muzički, tako i vizuelno dam najbolje. Jedva čekam da čujem komentare mojih dragih fanova, oni su moja pokretačka snaga.", dodao je Marović.

 

foto: Privatna Arhiva

Na fotografijama se vidi kako Bojanov trud i svakodnevni treninzi već daju rezultat i sigurni smo da će kao i svih godina unazad, mamiti uzdahe lepšeg pola, u vremenu koje dolazi.

 

foto: Privatna Arhiva

 

makonda-tracker