NE IDE PO PLANU

IAKO SU PLANIRALI VENČANJE, ONO SE IPAK NEĆE DESITI: Ivana Španović raskinula VERIDBU sa FITNES TRENEROM? (FOTO)

0

Domaći mediji ovih dana pišu o tome

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ljubav koja je trajala 10 godina je prekinuta, piše novi "Hello".

 

"Udaju planiram od momenta kada sam pristala na veridbu, tačnije od 2014. godine. I venčanje je definitvno moj plan ", otkrila je Ivana Španović 2017. u intervjuu za "Ženu", pred Evropsko prvenstvo u atletici u dvorani u Beogradu gde je osvojila zlatnu medalju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on

 

Za ljubav Ivane i Vladimira se znalo iako veza nije bila previše eksponirana, šest godina stariji fitnes trener bio je "njena podrška iz senke".

 

"Vlada i ja dugo se zabavljamo pa je veridba bio logičan sled događaja. On je stariji od mene šest godina, a zrelost koju oboje stičemo vremenom postala je nešto zbog čega ga sve više poštujem i volim. Predan je poslu kojim se bavi, veoma je ambiciozan i razume sve ono što mene, kao uspešnog sportistu, prati. Uživamo u svemu što delimo i stvaramo, pa smo hteli na neki način još više da učvrstimo našu vezu. Ne žurimo s tim, ali naše venčanje biće intimno. Imam mnogo ideja, ali neke detalje ipak ostavljamo samo za nas. Sigurno je da dobrog raspoloženja uz drage ljude neće manjkati", rekla je prošle godine za magazin "Glossy".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on

Ivana Španović koja nam je donela toliko medalja, nedavno je zbog povrede morala da osustane od takmičenja na mitingu u Berlinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on

 

makonda-tracker