otvoreno o svemu

MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ: Dvoličnost, lažna prijateljstva i licemerje su deo naših života

0

U novoj emisiji “30 MINUTA” spisateljica i slikarka Mirjana Bobić Mojsilović otvoreno govori o karijeri , novom romanu, ali i prijateljstvima, licemerju i dvoličnosti.

foto: promo
foto: promo

Nedavno je objavila novi roman “Majke mi, bajka”, nastavak bestselera "Happy End". Kroz galeriju urbanih likova Mirjana Bobič Mojsilovič nam pokazuje koliko su dvoličnost, lažna prijateljstva, licemerje i međusobne podvale deo našeg života.

 

Autorka je nekoliko samostalnih izložbi slika, a bila je jedan od prvih autora – samostalnih izdavača u Beogradu. Nekoliko puta je dobila nagradu „Zlatni bestseler“ i dobitnica je „Zlatne značke“ Kulturno-prosvetne zajednice Srbije.

 

foto: promo

- Najvažniji resurs danas je slobodno vreme i nama je veliki brat oteo slobodno vreme, a sada pametni ljudi otimaju svoje vreme od velikog brata - izjavila je autorka za emisiju 30 minuta, koja će na programu EDU TV - Obrazovne televizije biti u petak 13. septembra od 20:30h, i dodala da najsivlji dan nekom može da bude sunčan i da nismo ti koji paletu boja držimo u našim rukama.

 

Autor i voditelj Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker