IZNUDA

JAVNO OPTUŽILA FUDBALERA DA JU JE SILOVAO U PARIZU: Manekenka htela da uništi Nejmara, a obrt događaja BACIO ju je NA SAMO DNO!

0

Tri meseca velike neizvesnosti i muke za slavnog brazilskog fudbalera Nejmara (27) napokon su se završili.

Nejmar
Nejmarfoto: Profimedia

Podsetimo, brazilski portal UOL objavio je dokument sa svedočenjem anonimne devojke koja tvrdi da ju je Nejmar silovao. Prema njenim tvrdnjama, incident se dogodio 15. maja ove godine u Parizu. Nejmar je devojku upoznao preko Instagrama. Nakon razgovora dogovorio je preko prijatelja da će joj platiti kartu za let iz Brazila i smeštaj da dođe u Francusku i upozna ga.

 

Prema tvrdnjama devojke, Nejmar je u hotel došao pijan, pa ju je silovao i naneo joj fizičke povrede. Fudbaler je sve vreme poricao da je ikada napao Nahilu i tvrdio da je dobrovoljno spavala s njim.

Da, bila je to intimna stvar, ali moram se otvoriti da bih dokazao da se ništa neobično nije dogodilo. Dogodio se odnos između muškarca i žene unutar četiri zida, kao i sa svakim parom. Ni sledeći dan ništa se nije promenilo. Nastavili smo da razmenjujemo poruke. Tražila mi je i suvenir za svoje dete", rekao je tada Nejmar.

Stvar je posebno zakuvao i snimak iz hotelske sobe na kom se vidi kako Nahila urla i baca stvari na Nejmara tvrdeći kako ju je povredio i ostavio samu u sobi nakon seksa, ali ispostavilo se da je kraj videa bio strateški odsečen.

 

 

makonda-tracker