POTRESNO

GRUOVA UDOVICA JEDVA JE RUKOM ZAUSTAVILA KRIK: Porodica i prijatelji došli da reperu odaju počast, TUGU I SUZE NIKO NE MOŽE DA SAKRIJE! (FOTO/VIDEO)

0

Porodica Dalibora Andonova Grua zavijena je u crno nakon što je reper u ponedeljak u Zemunu tragično stradao tokom vožnje kajta na Dunavu.

komemoracija
komemoracijafoto: Sonja Spasić

Danica Andonov stigla je sa sinovima na komemoraciju u Domu omladine, neprestano ih grleći. Čim je ugledala novinare odmah je počela da plače.

 

"Jao, ne mogu ovo da izdržim", rekla je tiho i trčećim korakom uletela je u salu. Neutešna supruga popularnog repera nije uspela da zadrži suze, pa je sve vreme grlila sinove. Udovica je sve vreme gledala u pod i plakala, a kad je čula muževljev glas na video-bimu slomila se, uhvatila se za usta kako bi zaustavila krik.

 

1 / 3 Foto: Sonja Spasić

 

Gruova majka i Daničina majka stigle su zajedno na komemoraciju, sve vreme se držeći čvrsto jedna za drugu.

 

Gruov brat sve vreme plače i prekriva lice rukama kako ga niko ne bi slikao. Neutešno sedi, bez glasa, gutajući svaku suzu.

 

Među prvima su stigli Edin Škorić Boban Rajović, Marko Bulat, Marko iz Sarsa, Marko Luis, Nigor sa ženom, Marko Đurovski i mnogi drugi.

 

1 / 5 Foto: Sonja Spasić

 

Nastavak i snimci sa komemoracije na sledećoj strani.

 

makonda-tracker