NISU IMALI POJMA

SLUČAJNO SU NALETELI NA SLATKU BAKICU, A ONDA... Evo šta se dešava kada U ŠUMI naiđete na kraljicu Elizabetu i NE PREPOZNATE JE!

1

Kraljicu Elizabetu II javnost najčešće može vidjeti samo u službenim i svečanim prilikama, kada je večito ozbiljna i dostojanstvena, ali ovo je drugačija priča!

Kraljica Elizabeta
Kraljica Elizabetafoto: Profimedia

Ipak, ono što se dogodilo skupini turista u Škotskoj otkrilo je da ona ima i sasvim drukčiju stranu - mnogo zabavniju.

 

Naime, skupina američkih turista nedavno se izgubila šetajući po škotskim dolinama, a na svom lutanju su slučajno naišli na bakicu u tvidu i s maramom vezanom oko glave, a bila je u pratnji lovca.

 

Pogađate - radilo se upravo o engleskoj kraljici, koju Amerikanci uopšte nisu prepoznali, pa su je srdačno upitali da im pokaže u kojem se smeru nalazi put, a onda su je pitali ima li ona negde u blizini kuću.

 

foto: Profimedia

 

Kraljica je prihvatila razgovor, te im je odgovorila da  ima imanje i da onde provodi svoja leta. Naravno, radi se o dvorcu Balmoral i imanju koje je kraljičino najdraže mesto na svetu. Ona i princ Filip tamo godinama odlaze u lov i sve praznike provode upravo u Škotskoj.

 

Veseli turisti nisu se tu zaustavili, pa su nastavili da čavrljaju s kraljicom, a čak su je upitali i je li kao Britanka ikada upoznala kraljicu. Šaleći se, bili su nesvesni da su i oni sami upravo upoznali kraljicu Elizabetu, kojoj je cela anegdota bila zabavna i ničim nije htela da oda svoj status.

 

foto: Profimedia

 

Uživajući u smešnoj situaciji, odgovorila je da ona nikada nije upoznala kraljicu, ali da lovac, koji je zapravo bio njen privatni telohranitelj, jeste. Turisti su se nakon nekoliko minura razgovora udaljili i otišli svojim putem, a cela stvar ne bi bila ni otkrivena da njome kraljica nije bila toliko zabavljena da ju je ispričala svoj svojoj posluzi.

 

Elizabeta II posebno voli uživati u intimi i privatnosti Balmorala, gde je slobodna da se oblači kako hoće i radi šte želi. S obzirom na nesvakidašnje izdanje kraljice, nije toliko čudno što je Amerikanci nisu prepoznali.

 

 

makonda-tracker