VEDRA I NASMEJANA

ČIM JU JE UGLEDAO ODLUČIO JE DA JE OŽENI: Ljubavna priča Ogle i Peleta je poput one sa FILMSKOG PLATNA, a ovako slavna glumica govori o svom ŽIVOTU!

0

Olgi je porodica velika podrška, a pored njih je prevazišla i zdravstvene probleme

 

Na fakultetu je upoznala ljubav svog života, kolegu Dragana Petrovića. Čim ju je video u klupi, rekao je da će je oženiti. Olga se samo nasmejala, ali mu je ipak dopustila da je doprati do studentskog stana. U istom su ostali da razgovaraju cele noći, a dva dana kasnije. Petrović se uselio i par je počeo da živi zajedno od samog početka veze. Nekoliko godina kasnije venčali su se i dobili decu, a zajedno su i danas.

 

Danas njih dvoje vole da uživaju zajedno u prirodi i često idu u vikendicu van grada, pogotovo jer se Olgino zdravlje narušilo pre par godina. Iako nije želela da govori o čemu se radi, za medije je potvrdila da se oseća bolje.

 

foto: Dragana Udovičić

"Imala sam čak i intervenciju, ali to je sve prošlo i hvala Bogu, sada je sve u redu. Stalno se zahvaljujem i ujutro i uveče jer sam zahvalna na svemu što mi je dato. Nisam materijalista, nikada me u životu nisu zanimale takve stvari", rekla je Olga jednom prilikom.

 

Za mlade glumce i glumice ima jedan savet: svu tugu i nelagodu treba ostaviti u garderobi, a na sceni se opustiti i raditi svoju stvar.

 

"Ja sam puno puta bila i uplakana i nesrećna, nikom od nas nije svaki dan divan dan. Bilo je puno situacija kada glumcima nije ni do čega, a vi jednostavno morate izaći na scenu i zaboraviti sve. I stvarno kada izađete na tu magičnu scenu, sve se zaboravi, prestane tuga, bol" , tvrdi ova glumačka veličina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker