PROBLEMATIČAN

"JA SAM GOSPODAR SAOBRAĆAJNIH NESREĆA": Sin Miše Janketića bori se za život zbog droge i alkohola, a već nekoliko puta do sada je SAMIM ČUDOM IZBEGAO SMRT! (FOTO)

1

Sin proslavljene glumačke legende Miše Janketića, Radomir Janketić, završio je na odeljenju toksikologije na Vojnoj Medicinskoj Akademiji.

foto: instagram
foto: instagram

Sudeći prema njegovim fotografijama na društvenim mrežama, Radomir je i ranije bio problematičan, pa je sa svojim pratiocima više puta do sada delio fotografije svojih automobila uništenih u saobraćajnim nesrećama.

 

- Ja kad slomim - slomim! - napisao je Radomir uz fotografiju svog smrskanog automobila 2017. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radomir Janketic (@radomirjanketic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radomir Janketic (@radomirjanketic) on

 

Na pitanje zabrinutih pratilaca da li je dobro, Radomir je tada odgovorio:

 

- Neće grom u koprive da sam šta valjo nastradao bih, ovako samo finansijski,  to mi je specijalnost.

 

Ipak, poslednja fotografija u nizu, koju je objavio pre nešto više od mesec dana svedoči o tome da su sinu legendarnog glumca saobraćajne nesreće gotovo - svakodnevica!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radomir Janketic (@radomirjanketic) on

- Gospodar saobraćajnih nesreća, samo sam ovog puta stvarno n....o - napisao je Janketić uz fotografiju "slupanog" renoa, a potom dodao:

 

- Ne želim ni da pokušam da budem duhovit, ali sam posle prevrtanja vozio niz provaliju na krovu, ljudi koji su me izvlačili nisu ni slutili da sam živ, kažu imao si sreće u nesreći po stoti put, ja bih za početak bar JEDNU SREĆU U SREĆI :( - napisao je Radomir.

 

 

 

 

makonda-tracker