Slađana Delibašić prodaje baklave

2
Popularna denserka se po izlasku iz Parova oprobala u raznim poslovima

- Baklava! Sveža baklava! Lepa, ukusna, sočna! – vikala je Slađana Delibašić u jednoj beogradskoj poslastičarnici, u samom centru , gde su se za čas sjatili mnogi da probaju njenih ruku delo.

- Ne libim se nijednog posla – rekla je popularna denserka.

 – Videlo se u rijalitiju da ja mogu sve sama da radim. Nisam navikla da sedim skrštenih ruku. Evo, sada prodajem baklave, zašto da ne?

Jeste mnogima bilo čudno što zvezda poput Slađe Delibašić prodaje bakave, a zatim riba poslastičarnicu, ali ih je denserka stalno razuveravala da je u pitanju neka šala.

- Ova ogledala se teško ribaju, ali imam taktiku. Moja u kući bistaju. A, Igor se najviše ogleda. Mnogo više od mojih ćerki i mene. – smejala se Slađa Delibašić.

Vlasnik poslastičarnice, poreklom iz Istambula, nije se odvajao od Slađe. Stalno joj je delio kompimente, govorio joj da je najepša žena estrade i da nema potrebe da radi išta, ako bude – njegova!

Ona se smejala, ali je nastavila da uredno zarađuje. Sekla je parče po parče baklave i nudila mušterijama.

Ali, kad su u poslastičarnici videli ekipu emisije Iznajmi zvezdu, sve je brzo bilo jasno. Slađu Delibašić iznajmio je vlasnik poslastičarnice. Pa, ima ukusa, mora se priznati.

 

 

 

 

makonda-tracker