Danijel Đurić i Kristina Spremo raskinuli

2
Danijelu Đuriću po izlasku iz rijalitija Parovi sve ide nizbrdo, ostao bez devojke, svađa se sa kolegom iz Lude kuće

Neposredno po izlasku iz rijalitija Parovi, gde su bili ravno četiri meseca, Danijel Đurić i Kristina Spremo su raskinuli.

Time je stavljena tačka na sve priče da je njihova ljubav postala čvršća u rijalitiju, te da su se uzburkale emocije.

Mada komšije kažu da je njihov raskid bio buran, te da je Kiki bacala čaše na sve strane, Danijel to demantuje.

- Razišli smo se, ali smo ostali u dobrim odnosima – rekao je Danijel Đurić.

– Pre ulaska u rijaliti bili smo u vezi, koja nije zahtevala svakodnevno viđanje, pa je boravak u Parovima izvukao razne stvari na površinu. Bilo je lepih, ali i ružnih osobina, mojih i njenih. Svakako nastavljamo druženje, verujem i poslovnu saradnju. Neosnovane su priče da nismo ni bili u vezi. Samo smo shvatili da smo previše različiti. To se videlo i u rijalitiju.

Pored toga što je ostao bez devojke, Đurić će, moguće je, ostati i bez kolege Dejana Stankovića iz emisije Luda kuća, sa kojim se, takođe razišao, ali, kaže samo privremeno.

- Posvađali smo se – potvrdio je Danije Đurić.

– Oko para, oko čega bi drugog? Videćemo šta će biti dalje sa tom saradnjom. Svi pomisle da odjednom vrede mnogo više i počnu da ucenjuju sa honorarom.

Đurić ne krije zadovoljstvo zbog visine honorara koji je dobio boravkom u rijalitiju Parovi, gde se, sa svojom sada već bivšom devojkom Kristinom, plasirao među prva tri para.

- Ostalo je da dobijem još jedan deo, produkcija Happy televizije je sve ispoštovala. Čak sam boravak u rijalitiju iskoristio za pesmu Kunem te u oka dva, koju sam tamo napisao. Sada sam snimio kompetnu pesmu i zadovoljan sam.

makonda-tracker