KAKO VAM SE ČINI?

SVOJIM DEBITANTSKIM FILMOM NAVUKLA JE SRAMOTU I GNEV: Elizabet Berkli je važila za vanserijsku lepoticu, a evo kako izgleda danas! (FOTO)

0

Muškarci su gubili glavu za njom, a ona ne voli da govori o toj ulozi

 

"Bez obzira da li vas je bilo sramota od ovog filma, ali ipak ste bez daha pratili Nominu borbu, nadam se da vam je film tešio i dizao raspoloženje", izjavila je Elizabet.

 

Elizabet Berkli rođena je 28. juna 1972. u Farmington Hillsu. Od najranijeg detinjstva volela je da pleše, a sa pet godina roditelji su je upisali u plesnu školu "Detroit Dance Company" i napravili posebnu prostoriju u kući kako bi mogla da trenita. Studirala je englesku književnost, a nakon diplomiranja počela je da se bavi modelingom u jednoj od najvećih američkih agencija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Berkley Lauren (@elizberkley) on

 

Prvu ulogu dobila je u filmu "Fog" 1987. godine, a potom u serijama "Day by Day" (1988.) i "Saved by the Bell" (1989.) Nakon toga pojavila se u serijama "Life Goes On' te 'Baywatch", rame uz rame s Pamelom Anderson.

 

Nakon filma "Showgirls" nije imala neke zapaženije uloge. Pojavila se u još nekoliko projekata, poput serije "CSI: Miami", "Zakon i red" i glumila je u pozorištu u Londonu i na Brodveju.

 

 

makonda-tracker