KAKO VAM SE ČINI?

SVOJIM DEBITANTSKIM FILMOM NAVUKLA JE SRAMOTU I GNEV: Elizabet Berkli je važila za vanserijsku lepoticu, a evo kako izgleda danas! (FOTO)

0

Muškarci su gubili glavu za njom, a ona ne voli da govori o toj ulozi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Legendarni film 'Showgirls' snimljen 1995. godine prvo je naišao na oštre kritike, ali je poslednjih godina dobio kultni status. Glumica koja je tada osvajala svojom lepotom i besprekornom linijom u ulozi go-go plesačice Nomi Malone je Elizabet Berkli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Berkley Lauren (@elizberkley) on

 

Plavokosa lepotica (47) sada je okupirana drugim životnim obavezama.

 

Karijeru joj je obeleželia seksi uloga u kontroverznom filmu, a za koji je Elizabet Barkli dobila i dve Zlatne maline za najgoru glumu i debitantkinju. Ta joj je uloga obezbedila epitet jedne od najseksipilnijih žena u svetu filma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Berkley Lauren (@elizberkley) on

 

Često je u intervjuima odbijala da priča o čuvenom filmu.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

 

"Bez obzira da li vas je bilo sramota od ovog filma, ali ipak ste bez daha pratili Nominu borbu, nadam se da vam je film tešio i dizao raspoloženje", izjavila je Elizabet.

 

Elizabet Berkli rođena je 28. juna 1972. u Farmington Hillsu. Od najranijeg detinjstva volela je da pleše, a sa pet godina roditelji su je upisali u plesnu školu "Detroit Dance Company" i napravili posebnu prostoriju u kući kako bi mogla da trenita. Studirala je englesku književnost, a nakon diplomiranja počela je da se bavi modelingom u jednoj od najvećih američkih agencija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Berkley Lauren (@elizberkley) on

 

Prvu ulogu dobila je u filmu "Fog" 1987. godine, a potom u serijama "Day by Day" (1988.) i "Saved by the Bell" (1989.) Nakon toga pojavila se u serijama "Life Goes On' te 'Baywatch", rame uz rame s Pamelom Anderson.

 

Nakon filma "Showgirls" nije imala neke zapaženije uloge. Pojavila se u još nekoliko projekata, poput serije "CSI: Miami", "Zakon i red" i glumila je u pozorištu u Londonu i na Brodveju.

 

 

makonda-tracker