Ana Nikolić: Moja plemenita namera izvrgnuta je ruglu

1
Pevačica Ana Nikolić kaže kako proživljava pakao zbog toga što joj se pripisuje prevara da je iskoristila dečaka Išimaru MasahiroTaikija zarad medijske promocije i ne krije žalost što mališana roditelji uskoro vraćaju u Japan
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Priča koju je pre dve nedelje objavio magazin Story o tome kako pevačica Ana Nikolić (32) trenutno brine o jednoipogodišnjem dečaku Išimari Masahiro Taikiju iz Japana uzburkala je srpske medije. Ana je preko noći okarakterisana kao prevarant zbog toga što je navodno iznajmila nedužno dete samo zarad fotografisanja za naslovnu stranu, a potom da je mališan zapravo rođen u Beogradu i da je poreklom iz Kine, da bi se čitava saga završila napadom na kuću u Ledinama u kojoj dete živi. Pevačica koja je sve vreme pokušavala da objasni da nije manipulant koji je pokušao da nasamari javnost, ne krije da se zbog situacije u koju je dospela ne oseća dobro i da će vreme pokazati da nije uradila ništa loše.

- Od najbolje namere koju sam imala, ispalo je da sam prevarant. Zaista mi je zlo od čitave priče i jedino što želim jeste da svemu ovome dođe kraj. Hajka koja se vodi protiv mene unela je nemir u moj život i ja na sve načine pokušavam da ovu nepravednu sagu privedem kraju - kaže za početak Ana, ne odustajući od stava da je priča koju je protekle nedelje dala za Story istinita.

- Iako sam jasno rekla da ne nameravam da usvojim malog Mikija, nego da se trenutno brinem o njemu zbog toga što su njegovi roditelji u Japanu sve izgubili, ispalo je kao da želim da im ukradem dete. Bila sam veoma konkretna kada sam izjavila da mi je želja da usvojim dete iz ustanove za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, a da ću o Mikiju brinuti sve do momenta kada njegovi roditelji finansijski budu stali na noge i budu u mogućnosti da dođu po njega. Moja dobra i plemenita namera da pokažem svoju humanost tako što ću brinuti o dečaku iz japanske porodice koja je preživela katastrofu, za samo nekoliko trenutaka je baš kao i mnoge priče u našoj zemlji izvrgnuta ruglu i pretvorena u pakao - kaže Ana i prepričava obrt u čitavoj priči.

- Zbog svega što se dešavalo čula sam se sa Mikijevim roditeljima koji će u najskorijem periodu doći po dečaka jer, baš kao ni ja, ne žele da njihovo dete bude žrtva moje popularnosti. I da ponovo ne bi došlo do zamene teza, neću imati ništa protiv da me mediji slikaju sa njima kada stignu u Beograd. Ne mogu da objasnim koliko mi je žao zbog svega što se desilo i srce mi se cepa kada pomislim da ćemo se razdvojiti, ali mislim da je to trenutno jedino rešenje - priča Ana i objašnjava koliko je povređena insinuacijama kako je dečak o kojem brine zapravo Kinez te da je zbog toga jedna porodica u beogradskom naselju Ledine napadnuta, a takođe i novinarka jednog dnevnog lista koja je tragala za detaljima priče.

- Porodica nastanjena na Ledinama proživela je velike probleme i veoma mi je žao zbog toga, baš kao što žalim i zbog napada na novinarku. Istina je da mališani veoma liče, ali priča da je Išimaru zapravo Kinez daleko je od istine. Moje ime je ukaljano na najbrutalniji način, a da ništa pogrešno nisam uradila i zbog svega što sam proživela želim da se ova agonija što pre završi - zaključuje Ana.

Mirjana M. Višnjić

makonda-tracker