OŠTEĆENJE

SAČEKALA GA DRAMA ČIM SE VRATIO IZ KOREJE: Dača Ikodinović suočio se sa pravom NEPRIJATNOŠĆU!

1

Ipak, Ikodinović je pokazao da je pravi prijatelj.

 Danilo Dača Ikodinović
Danilo Dača Ikodinovićfoto: Dragana Udovičić

Danilo Ikodinović morao je pravo sa aerodroma, po povratku iz Koreje, da poseti osiguravajuće društvo kako bi sanirao štetu na kolima izazvanu sudarom. Naime, prema Dačinim rečima, on je džip pozajmio prijatelju dok je bio na putu, a po povratku su ga sačekale ne tako lepe vesti.

 

- Čim sam doputovao iz Koreje, sačekale su me “divne vesti” - započinje Ikodinović i nastavlja:

 

- Pozajmio sam prijatelju auto dok sam bio na putu, ali, eto, njemu se desila manja nezgoda u kojoj je oštećen desni far na mojim kolima. Na svu sreću niko nije povređen i nije neka velika šteta, pa će osiguranje sanirati ceo problem.

 

 Danilo Ikodinović
Danilo Ikodinovićfoto: Dragana Udovičić

 

Nekadašnji sportista pokazao je i da je odličan prijatelj, pošto nije tražio prijatelju da on snosi troškove za štetu.

 

- Otišao sam u osiguranje sam jer nisam želeo da komplikujem situaciju, pa sam rekao da sam ja vozio. U svakom slučaju, moj prijatelj nije kriv jer je na njega naleteo drugi auto koji ga je očešao i tako oštetio far - objašnjava Dača.

 

Izašao je iz osiguranja u društvu jednog od radnika koji je nosio fotoaparat kako bi uslikao štetu na autu. Dača mu je smireno objašnjavao šta se dogodilo. S obzirom na to da je u pitanju mala šteta na desnom faru, izgleda da sudar nije bio veliki, već više neko čukanje - navodi izvor koji se našao na licu mesta i objašnjava:

Ikodinović je bio vrlo ljubazan iako se moglo videti da je uznemiren što su mu kola uništena. Ipak dečko iz osiguravajućeg društva uverio ga je da će sve biti sređeno i da neće dugo čekati da mu džip bude u voznom stanju.

 

makonda-tracker