mala plava bez dlake na jeziku

NATAŠA BEKVALAC UZ SMEH ODGOVORILA NA SVA ŠKAKLJIVA PITANJA: Progovorila o emotivnom statusu, šta brani ćerki Hani, pa pomenula DAČU IKODINOVIĆA!

0

Pevačica je otkrila sve detalje svog privatnog života.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Dragan Kadić

Nataša Bekvalac otkrila je kakav je trenutno njen emotivni status.

Nisam se još razvela papirološki, ali otkad nisam u zajednici nije mi se dogodio niko. Kako zračiš, tako privlačiš. Nije da nisam spremna, ali mi niko nije privukao pažnju. Ja sam sada bukvalno, izgovorila bih nešto, ali ne smem, ali komplikacija za muškarce. Imam ćerku Hanu koja ima 12 godina, Katja je beba, posvećena sam majka i nisam sigurna da sam spremna da neko "primiriše" mojoj savršenoj porodici. Ali nešto neozbiljno, što da ne?", rekla je Nataša kroz smeh.

foto: Printscreen

Ona je opisala i kako sada izgleda njena porodica.

 

"Moja porodica, u nju ubrajam i Jovanu, Katjinu dadilju, koja mi je sad najbolja drugarica. Nas 4 smo savršena porodica, imamo i 2 psa. Deluje moj i Hanin odnos prijateljski, ali zna se ko je ko. Roditelji nekada preteruju u preuveličavanju svoje uloge, mi možemo mnogo više da naučimo od svoje dece, nego oni od nas. Kada me nešto lepo zamoli, kako da kažem ne?", rekla je Nataša koja ćerki i dalje ne dozvoljava da ima Instagram profil.

 

"Smatram da je degutantno da devojčice sa 13 godina postavljaju fotografije koje postavljaju. Zabranila sam joj taj Instagram i dokle mogu, biće tako", rekla je Nataša u emisiji "Ami Dži šou".

 

 

Na sledećoj strani pročitajte kako je Nataša odgovorila na škakljiva pitanja!

makonda-tracker