Učesnicima rijalitija Parovi isplaćeni svi honorari

0
Visoki honorari za boravak u rijalitiju Parovi isplaćeni prema potpisanim ugovorima, pojedincima produkcija izašla u susret i pomogla pre dogovorenog roka

Rijaliti Parovi, završen je pre mesec dana, konačno su svedeni bilansi, koji izgledaju ovako: šou je trajao 120 dana, učestvovalo je 12 VIP parova i 30 parova iz naroda. Kroz luksuznu kuću prošlo je više od četiri hiljade ljudi, uživalo se na raznim žurkama, od kojih je jedna trajala punih 48 sati.

Učesnicima rijalitija se ispunjavala svaka želja. Potrošeno je više od dva miliona dinara na kupke, pene, šminku, brijače, lekove… Nedeljno se trošilo 25 kilograma mesa, 30 kilograma hleba i oko 40 kiograma torti i kolača. Proslavljeno je 20 rođendana, tri slave i jedna svadba. Kako ugovori nalažu, učesnicima su honorari isplaćivani prema svim dogovorima. Među prvima su honorare dobili Srna Lango i Irfan Mensur,  Ivan i Marina Gavrilović, Tijana i Milan Dapčević…

Produkcija je često izlazila u susret pa mimo reda uplaćivala honorare Karolini Jovanović, kojoj se mama razbolela, zatim Ivani Milunović kumi, koja je imala probleme oko plaćanja iznajmljenog stana.

Nedavno je objavljena i vest da su Tijana i Milan Dapčević nedavno kupili stan od 100.000 evra na Voždovcu, Danijel Đurić ulaže novac u novi album i produkciju kojom se duže bavi. Još je nepoznanica šta će sa svojom glavnom nagradom, učiniti Miloš Vuković i Zorica Dukić, koji u međuvremenu neprstano izlazili u gradske klubove i maksimalno koristili trenutnu popularnost u narodu i u medijima.

U međuvremenu, većini takmičara je isplaćen dogovoreni honorar, sve prema potpisanom ugovoru, očekuje se isplata manjeg dela, ali i to će biti okončano veoma brzo. Dok su boravili u rijalitiju Parovi, učesnici takmičenja imali su vremena da razmisle šta će sa svojim honorarom, ali, još nije zabeleženo da je deo novca otišao u humanitarne svrhe.

makonda-tracker