sama svoj gazda

NISMO IMALI POJMA DA TO DETE ŽIVI U NAŠOJ ZGRADI: Prve komšije Anastasije Ražnatović podelile su UTISKE o mladoj pevačici! (FOTO)

1

Gradi uspešnu karijeru i veoma je samostalna!

 

Prodavačica iz obližnje radnje priznala je da Anastasiju viđa samo jednom u mesec-dva, kada dođe po žvake.

 

"Od komšija sam čula da Cecina ćerka živi kod nas u kraju, ali mesecima posle toga je nisam viđala, sve dok jedno poslepodne nije došla u moju radnju. Žurila je, kupila je žvake, prijatno se zahvalila i otišla. Iako je Ceca veoma lepa žena, ova mala je i od nje lepša. Možda je drugi češće viđaju ovde, ali mislim da retko izlazi iz stana. Verovatno i neko drugi obavlja kupovinu umesto nje. Ražnatovići ipak žive na visokoj nozi i ta deca su naučena odmalena da čuvaju privatnost i da se ne druže mnogo sa nepoznatim ljudima. Ipak su od rođenja osuđena na pažnju javnosti i ne može im se zameriti što žive odvojeno od svih i svega i što ne dolaze u prodavnicu da ćaskaju sa mnom", uz osmeh je navela žena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

 

"Anastasiju viđamo po kraju kada predveče odemo u šetnju. Nekoliko puta smo je videle kada je sa dečkom ulazila u zgradu ili sedela u bašti poslastičarnice koja pripada njenoj zgradi. Vidi se da su zaljubljeni i da im je lepo u vezi jer se uvek smeju i drže se za ruke. Retko ona izlazi, samo kada joj dođu dečko ili drugarice. Naletimo na nju jednom u nekoliko nedelja. Kada joj se nasmejemo, uzvrati nam osmeh. Pristojna je, oblači se normalno, ne diže nos i da ne znamo čija je ćerka, po njenom ponašanju nikada ne bismo zaključili", kažu komšinice od kojih jedna ističe da bi veoma volela da u kraju vidi Cecu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

 

 

 

 

 

makonda-tracker