LJUBAVNA PRIČA

ONA JE RADILA I NA SLUČAJU SLOBODANA MILOŠEVIĆA I JULIJE TIMOŠENKO: Čim ju je upoznao Džordž Kluni je znao da je ona ŽENA za SVA VREMENA!

2

Njihov susret i početak ljubavi se smatra filmskim, a evo zbog čega se glumac smrtno zaljubio!

 

"Sve je bilo tako prirodno. Pre njega, nadala sam se da postoji takva ljubav koja ne zahteva nikakva preispitivanja i slično. To je jedina stvar u životu u kojoj je sreća najveći faktor. Imala sam 35 godina kada sam upoznala Džordža. Nisam ni sanjala da će mi se to dogoditi, a ideja da se udam i imam porodicu nije me uopšte uzbuđivala", ispričala je Amal u jednom intervjuu.

 

Amal je uspešna Libanka, rođena u Bejrutu, ćerka Barije Miknas, istaknute političke novinarke i oca Ramzija, preduzetnika. Sa njima se kao dete preselila u London. Stažirala je u Međunarodnom sudu u Hagu radeći na slučaju Slobodana Miloševića i branila ukrajinsku premijerku Juliju Timošenko.

 

foto: Profimedia

Da je svojom lepotom i inteligencijom sve ostavljala bez daha, pa i Klunija za kojim žene uzdišu decenijama, otkrio je holivudski glumac jednom prilikom.

 

"Kada sam je video, pomislio sam da je prelepa, duhovita i očigledno pametna. Ne znam šta je ona mislila o meni, verovatno da sam mator", našalio se Kluni i dodao:

 

"Prava ljubav, poput ove koju sam ja pronašao sa Amal, menja vas iz korena. Odjednom vam nečiji život postaje važniji od sopstvenog. Ljudi moraju imati mnogo sreće da pronađu pravog partnera. Meni je žao što mi se to dogodilo tek sa 50 godina, ali samo zato što sam propustio da još više vremena provedem s njom".

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker