LJUBAVNA PRIČA

ONA JE RADILA I NA SLUČAJU SLOBODANA MILOŠEVIĆA I JULIJE TIMOŠENKO: Čim ju je upoznao Džordž Kluni je znao da je ona ŽENA za SVA VREMENA!

2

Njihov susret i početak ljubavi se smatra filmskim, a evo zbog čega se glumac smrtno zaljubio!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ljubavna priča Džordža Klunija i Amal Kluni počela je 2013. godine. Par se upoznao u kući glumca na jezeru Komo u Italiji zahvaljujući zajedničkom prijatelju. Isto veče, Amal je upoznala i roditelje svog budućeg muža.

 

"Nazvao me agent i rekao: Upoznao sam jednu ženu koja dolazi u tvoju kuću i s kojom ćeš se venčati", ispričao je Džordž.

 

Amal je boravila u Londonu, ali daljina nije predstavljala problem jer je Kluni ubrzo razmišljao o tome da je zaprosi. Nakon nekoliko meseci planiranja, pozvao ju je na večeru i sakrio joj 7-karatni prsten u kutijicu za upaljač s kojim je htela da zapali sveće.

 

foto: Profimedia

"Proveo sam 20 minuta na kolenu dok sam čekao da kaže “da” jer je bila u šoku", otkrio je jednom prilikom Kluni, koji se i sam pribojavao njene reakcije jer su tek pola godine bili zajedno.

 

Venčali su se u septembru 2014. godine i to samo godinu nakon prvog izlaska. Venčanje je upriličeno u luksuznom rizortu u Veneciji u društvu porodice i nekoliko bliskih prijatelja.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker