PAPARACO LOV

ONI SE TOLIKO VOLE, DA NE MOGU DA SE OBUZDAJU NI NA ULICI: Hju Džekmen je oženio 13. godina stariju damu, a ono što rade u javnosti je šokiralo svet! (FOTO)

0

Za sve dušebrižnike ima jasnu poruku!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svet obilaze simpatične paparaco fotografije Hju Džekmena i njegove supruge Debore. Glumac je uslikan kako nosi svoju ženu na krkačama, a oboje su bili srećni i nasmejani kao da su juče započeli vezu.

 

foto: Profimedia

Ipak, u braku su već 23 godine, a u početku im niko nije davao mnogo šanse za uspeh jer je Debora od Hjua starija čak 13 godina, a pored toga, mnogi su komentarisali kako nije klasična holivudska lepotica.

 

Išli su dotle da su je prozvali "najružnijom srećnicom na svetu", jer je uspela da zavede i zadrži jednog od najpoželjnijih muškaraca - zgodnog, slavnog, bogatog, šarmantnog Hjua.

 

Džekmen je odmah znao da je ona prava žena za njega:

 

"Kada sam je sreo, ne mogu da opišem šta sam osetio. Ali bio sam svestan svega. Nikada u životu nisam bio u nešto toliko siguran. Sa stopostotnom sigurnošću znao sam da je ona ta s kojom ću provesti ostatak života. Šta god da se dogodi, znam da ćemo biti zajedno. Ona je zaista najbolja žena koju sam ikada upoznao", istakao je glumac jednom prilikom.

 

foto: Profimedia

 

Par je dugo radio na potomstvu, a posle niza bezuspešnih pokušaja na kraju su usvojili dvoje dece - sina Oskara (18) i ćerku Avu (13).

 

 

 

 

 

makonda-tracker