U PETOJ DECENIJI

BIVŠA SUPRUGA EDIJA MARFIJA JE PRAVA BOMBA: Nikol je šetala svetskim MODNIM pistama, a sada ima NOVOG DEČKA!

1

Njen bivši je imao buran ljubavni život!

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Nikol Marfi, pedesetjednogodišnja manekenka u penziji, postala je poznata javnosti kada je stupila u brak sa čuvenim glumcem Edijem Marfijem.

 

Nikol je počela da se bavi modelingom u svojoj 13. godini. Ugovor sa agencijom Ford Modeling doprineo je njenoj karijeri, te je ona sedam godina putovala Evropom i učestvovala na velikim svetskim revijama, a takođe i pozirala za mnoge prestižne časopise.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Murphy (@nikimurphy) on

 

Na dodeli NAACP nagrada, davne 1998. godine, upoznala je Edija Marfija, a nakon dve godine on ju je zaprosio. Venčali su se 1993. godine u Njujorku i dobili petoro dece: četiri ćerke i jednog sina. Nažalost, 2005. godine Nikol je podnela zahtev za razvod braka, usled, kako je rekla, "nepomirljivih razlika".

 

Ljubavni život njenog bivšeg supruga Edija Marfija bio je prilično buran. Glumac je imao mnoštvo veza i ima desetoro dece: petoro sa Nikol, dvoje sa dve bivše devojke, jedno sa pevačicom iz glupe "Spice girls" Melani Braun, poznatijom kao Mel B, i dvoje dece sa Pejdž Bučer, sa kojom je u vezi od 2012. godine.

 

foto: Profimedia

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker