nema mu pomoći

BANKROTIRAO JE, A DUŽAN JE I BOGU I NARODU: Kontroverzni bivši muž Petre Eklston mora da isplati MILIONE I MILIONE FUNTI, a OVAKO pokušava da ZARADI!

0

Povezan je sa sumnjivom porodicom Adams, a pokušava da se izvuče prodajom umetničkih dela.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon višemesečnih povlačenja po sudu, sudija je od samoprozvanog plejboja i bivšeg supruga Petre Eklston, mlađe ćerke nekada jednog od vodećih ljudi Formule 1 Bernija Eklstona, Džejmsa Stanta, zatražio da proglasi bankrot, budući da nije uspeo da poplaća sva svoja dugovanja, koja su se popela do iznosa od nekoliko miliona funti.

 

37-godišnjak, koji s Petrom ima troje dece, obećao je da će prodati skupocene umetnine koje poseduje, među kojima je i slika Kloda Monea, koja se procenjuje na 2,1 miliona funti, a sve kako bi vratio dugove, ali čini se da mu više ni sud ne veruje da će iste vratiti.

 

foto: Profimedia

 

Inače, Džejms trgovao je zlatnim polugama, a u Velikoj Britaniji poznat je i kao kumče Terija Adamsa, koji je na čelu tamošnje najozloglašenije mafijaške porodice. Uz Monea, Stant, navodno, namerava da proda i sliku koja se procenjuje na oko 1,6 miliona funti, kao i dve slike za koje bi mogao dobiti oko 400 hiljada funti po komadu.

 

Još u aprilu sud mu je naredio da prikupi sredstva i vrati dugove, a Stant je tada obećao da će prodati i svoju kolekciju skupocenih vina, koja se procenjuje na oko 400.000 funti. U osuđujućoj presudi otkrilo se kako Stant ne može jamčiti da će prikupiti sav novac koji je dužan, uključujući i 3,9 miliona funti koje mora platiti jednoj aukcijskoj kući.

 

Ipak,  to nije sve...

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker