šta mu se dešava?

VREMEŠNI MILIJARDER PROŠETAO SA 46 GODINA MLAĐOM SUPRUGOM: Sada nije razlika u godinama bila predmet pažnje, već OVAJ OČITI PROBLEM! (FOTO)

4

Uglavnom do sada svi komentarišu razliku u godinama, ali sada je nešto sasvim drugo zaokupilo pažnju posmatrača.

berni eklston sa suprugom fabijanom
berni eklston sa suprugom fabijanomfoto: Profimedia

Berni Eklston, vlasnik Formule 1, nedavno je viđen u šopingu po londonskim ulicama, a društvo mu je pravila 43-godišnja supruga Fabijana Flosi, s kojom se venčao u avgustu 2012. godine.

 

Par je šopingovao u jednoj radnji s opremom za jogu, ali ovoga puta pažnju nije privlačila velika razlika u godinama između para, već njegova nemogućnost da otvori desno oko iz nepoznatih razloga.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Podsetimo, vremešni Berni četvrta je najbogatija osoba u Velikoj Britaniji s bogatstvom koje se procenjuje na 4,2 milijarde dolara, a prvi se put venčao davne 1952. godine s Ivi Bamford s kojom je dobio kćer Deboru. Zanimljivo, nepoznata je godina kada se par razveo.

 

Nakon toga je usledio brak sa Slavicom Radić. Za njihove 23 zajedničke godine, par je dobio ćerke Petru i Tamaru, a krajem 2008. godine britanski The Sun otkrio je kako se Slavica iselila iz njihovog doma i zatražila razvod. Iz braka je, navodno, izašla bogatija za 1 ili 1,5 milijardu dolara.

 

berni i slavica eklston
berni i slavica eklstonfoto: Profimedia

 

Fabijana Flosi postala mu je supruga 2012. godine, a reč je o potpredsednici marketinga za Grand Prix u Brazilu. Iako je nakon razvoda od Slavice izjavio kako više ne planira da se ženi, čini se kako je sve palo u vodu kada je upoznao Fabijanu.

 

Par nema dece, a iako niko nije previše verovao u opstanak tog braka, ovaj dvojac prkosi svim glasinama.

 

 

makonda-tracker