DIVNA PRIČA

ONA JE NAJUSPEŠNIJA SRPSKA MANEKENKA, SVIH VREMENA: Nataša Vojnović je imala malo šansi da zatrudni, a onda je promenila način života i na svet donela ćerkicu! (FOTO)

1

Karijera je nije sprečila u porodičnom životu!

 

No, ova prkosna žena, koja je u životu prošla brojne prepreke i probleme, uključujući i izbeglištvo kada je sa samo 12 godina pobegla iz Brčkog u Beograd, rešila je da ne odustane od svoje želje da postane majka.

 

"Znala sam da moram da usporim, da manje radim i putujem. Trebalo je da se opustim. Odrekla sam se kafe, slatkiša i svega što me je ubrzavalo. Čak i cigareta. Razmišljala sam, Nataši koja je sa 12 godina izgubila detinjstvo cigareta je bila potrebna zbog buntovništva, ali ovoj Nataši više ne treba. Otišla sam na Havaje mesec dana, završila školu za učitelja joge. Posle 200 sati joge, uradila sam test za trudnoću. I nismo očekivali čudo", ispričala je ona za magazin "Glorija".

 

Čudo se, ipak, desilo  test je bio pozitivan. Devet meseci kasnije u Njujorku Nataša je na svet donela ćerku Goru, koja je ime dobila po njenoj majci, koja nažalost nije dočekala rođenje svoje unuke.

 

 

 

 

 

makonda-tracker