britanija u šoku

KRALJEVSKA PORODICA POBESNELA ZBOG BIJONSE: Tokom susreta sa Megan Markl pevačica je napravila NIZ PROPUSTA i prekršila STROGA PRAVILA!

0

Megan Markl i Bijonse upoznale su se prošle nedelje na premijeri filma "Kralj lavova" u Londonu, a o njihovom susretu ne prestaje da se priča budući da u javnost svakodnevno dospevaju novi, intrigantni detalji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najpre je britanska javnost pobesnela zbog ponašanja Bijonse na pomenutom događaju jer je prekršila protokol time što je zagrlila Megan, stegla joj ruku i potapšala je po leđima, a zatim joj i dala nekoliko saveta o roditeljstvu.

Međutim, prema najnovijim pisanjima britanskih medija, slavna pevačica na premijeri je razbesnela i samu Megan. Kako se navodi, Bijonse i njen suprug Džej Zi na premijeru su došli nakon Megan i Harija, što takođe predstavlja kršenje protokola, a razlog njihovog kašnjenja bila je haljina koju je Bijonse odabrala za tu noć.

 

foto: Profimedia

Naime, haljina joj se pred polazak pocepala, zbog čega je odmah u hotel pozvala krojačicu. Kada se Bijonse konačno pojavila na svečanosti, Megan je, kako se šuška, pobesnela jer je Bijonse došla golišava i na taj način je zasenila.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker