život joj je visio o koncu

ŠERON STOUN OTKRILA JEZIVE DETALJE TEŠKOG OPORAVKA: Imala sa jedan posto šanse DA PREŽIVIM!

0

Glumica je istakla da joj je život visio o koncu, jer se kasno javila u bolnicu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šeron Stoun progovorila je javno o tome koliko joj je bio težak oporavak nakon što je 2001. godine imala moždani udar. U intervjuu za strane medije, glumica je istakla da joj je život visio o koncu, jer se kasno javila u bolnicu.

 

- Mislim da niko ne shvata koliko je moždani udar opasan za žene i šta je sve potrebno za oporavak. Meni je trebalo sedam godina - ispričala je Šeron.

 

Šeron je u martu ove godine proslavila je 61. rođendan. Uprkos brojnim uspesima prošla je i kroz teška životna razdoblja, a jedno od njih svakako je bio onaj akon što je doživela moždani udar.

 

- Moja baka je imala moždani udar, moja majka je imala moždani udar i ja sam imala jak moždani udar sa devetodnevnim krvarenjem u mozgu - započela je ona svoju priču.

 

Glumica je sada kao jedna od promoterki Inicijative za zdravlje mozga dala savet svima - ako imate jaku glavobolju, morate odmah da odete u bolnicu i pregled.

 

- Ja nisam otišla u bolnicu odmah, već trećeg, četvrtog dana svog moždanog udara. Većina ljudi umre. Imala sam jedan posto šanse da preživim do operacije - navela je pa dodala da ni sami doktori jedan period nisu mogli da prognoziraju da li će preživeti.

 

Ona, inače, nije nailazila na dovoljno razumevanja u periodu oporavka i nije joj bilo lako da se ponovo vrati na velika platna i žižu javnosti.

 

- Bila sam tretirana na brutalno neljubazan način. Kako od drugih žena u mom poslu, tako do sutkinje koja je odlučivala o starateljstvu nad mojom decom - pričala je ona.

 

U vreme oporavka, Šeron je prolazila i kroz razvod od tadašnjeg supruga, novinara Fila Bronštajna, a trudila se i da održi filmsku karijeru.

 

- Svim silama sam se trudila da zadržim starateljstvo nad sinovima, trudila sam se da normalno funkcionišem, da radim. Morala sam da se preselim. Izgubila sam sve, svoj status u Holivudu... - prisećala se glumica.

 

Sebe je, osvrćući se na taj period, uporedila sa princezom Dajanom.

 

- I ona i ja smo bile popularne i slavne. Ona je umrla, ja sam imala moždani udar. I bile smo zaboravljene - izjavila je Šeron.


Zbog ove rečenice mnogi su ostali bez reči.

 

 

makonda-tracker