preslatko

VELIKO SLAVLJE U KRALJEVSKOJ PORODICI: Princ Džordž danas puni 6 GODINA, a o OVIM fotografijama priča CEO SVET!

0

Britanski princ Džordž danas puni šest godina, a njegovi roditelji su ovim povodom objavili slike svog nasmejanog nastarijeg sina u fudbalskom dresu Engleske.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džordž je nastariji od troje dece princa Vilijama i njegove žene Kejt Midlton.


Na dve fotografije koje je snimila njegova majka, mladi član kraljevske porodice nalazi se u vrtu njihove Kensington palate u centru u Londona, dok je na drugoj na porodičnom odmoru, prenosi Rojters.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Na ovaj način je Kejt Midlton nastavila tradiciju kada su u pitanju fotografije njenih mališana. Ona ih često slika svoju decu, a onda tim fotografijama obraduje javnost kada su važni datumi u pitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Svetski mediji su poslednjih dana pisali da će princ Džordž imati rođendan za pamćenje i da će se njegovi roditelji potruditi da mu ovaj dan ostane u najlepšem sećanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Naime, kako piše britanska štampa, Kejt i Vilijam odlučili su da sa svoje troje mališana, Džorždom, Šarlot i Luisom, otputuju sa ostrva i to pravo na Karibe. Oni će, naravno, boraviti na posebnoj lokaciji - ostrvu Mistik, gde već godinama dolaze članovi Kejtine porodice, pa se i ovog puta očekuje dolazak njene sestre Pipe, kao i njihovih roditelja Majkla i Kerol Midlton.

 

 

makonda-tracker