otvorila je dušu tada

NI NE ZNAM ZAŠTO ME KRALJEVSKA PORODICA VOLI: Svi detalji POTRESNE PRVE ispovesti neprežaljene princeze Dajane!

0

Na današnji dan bi tragično nastradala Ledi Di proslavila rođendan.

foto: profimedia
foto: profimedia

Nikad prežaljena britanska princeza Dajana, koja je život izgubila u tragičnoj saobraćajnoj nesreći 1998. godine, 1. jula proslavila bi 58. rođendan.

 

Povodom toga, jedna britanska novinarka odlučila je da ispriča celu priču o mladoj pripadnici britanske aristokratije od pre toliko godina. Naime, tada mlada Dajana živela je u istoj zgradi kao i novinarka, te je s njom pristala da razgovara i to je zapravo bio prvi intervju buduće princeze koji je neko mogao pročitati.

 

 

Njena komšinica nije mogla da veruje da je baš ta stidljiva devojka s budućim engleskim kraljem. Nakon toga njihova je zgrada neprestano bila pod opsadom, danima i noćima ljudi bi zvonili na vrata.

 

"Posmatrala sam kako joj sve to postaje previše stresno. Svakog jutra pokušavala je ući u svoj crveni Mini Kuper, fotografi su jurili za njom, nadajući se da će je zaustaviti i što više snimiti. Mogli su čak uzrokovati nesreću, što bi samo povećalo dramu. Ponekad smo se zajedno vozile liftom ili šetale ulicom s decom, pritom bi mi pričala o svom poslu i raspitivala se o tome gde ću ih školovati. Nismo bile previše intimne, samo komšinice koje se poznaju", prisetila se ona.

 

Stoga je nije previše iznenadila Dajanina odluka da izađe u javnost s prvom izjavom, pogotovo jer joj Čarls nije ponudio pomoć sa znatiželjnim novinarima...

 

Dajanina ispovest na sledećoj strani.

makonda-tracker