Darko Filipović i Jasmina Gmitrović: Najlepši dan budućih roditelja

1
Folk pevač Darko Filipović i njegova izabranica Jasmina Gmitrić 2. maja zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav u crkvi Svete Trojice u Leskovcu, a za četiri meseca očekuju rođenje prvog deteta
foto: Story press
foto: Story press

Kada je pre godinu i po dana upoznao Jasminu Gmitrić (22), folk pevač Darko Filipović (30) shvatio je da je ona žena njegovog života. U to se potpuno uverio na romantičnom odmoru koji su početkom godine proveli na Tajlandu gde je popularni pevač svojoj izabranici priredio neočekivano iznenađenje i na peskovitoj plaži, dajući joj prelep dijamantski prsten, zatražio njenu ruku.

- Moja prosidba je Jasminu potpuno iznenadila. Nije mogla ni da pretpostavi da sam se mesecima spremao za taj čin i kupio prsten. Kada sam je pitao da se uda za mene, zanemela je jer nije mogla ni da pretpostavi šta ću da uradim. Naravno, pristala je i odmah me je pitala kako ćemo da organizujemo svadbu. Rekao sam joj da je bolje da se tamo odmaramo i uživamo, a da o veselju razmišljamo kad se vratimo u Beograd. Želeo sam da se maksimalno posvetimo jednom drugom na tom divnom odmoru - priča Darko koji je presrećan jer se 2. maja u Leskovcu venčao sa svojom izabranicom koja je već u petom mesecu trudnoće.

- Oboje se radujemo prinovi koju očekujemo u septembru i ne želim da krijem da ću postati otac. Posle gužve oko venčanja koje smo priredili u mom rodnom gradu, vratili smo se u Beograd gde ćemo ubuduće živeti - priča pevač.

Darko je odlučio da venčanje organizuje u rodnom Leskovcu gde je pored rodbine i najbližih prijatelja ugostio i kolege sa estrade. Mladoženja kaže da nije imao tremu i da je uživao u svakom trenutku ceremonije, ali i da mu nije teško palo da zapeva svojim gostima, dok su se nakon njega mikrofona latili i njegovi prijatelji Nemanja Stevanović, Biljana Sečivanović, Slavica Ćukteraš, Stevan Anđelković, Milica Todorović...

- S obzirom na to da je Jasmina iz Niša, a da sam ja iz Leskovca, kao i da nam je sva rodbina sa juga, odlučili smo da sam čin venčanja organizujemo u crkvi Svete Trojice u mom gradu, koju smo odabrali po preporuci sveštenika jer je akustika savršena za hor koji je pevao. Njihova pesma je doprinela tome da atmosfera bude fantastična. Naša svadba je bila jedna od većih u Leskovcu, imali smo oko četiristo šezdeset gostiju i želeo sam da svima ugodim - kaže Darko čija je životna saputnica uzela njegovo prezime. Tek venčani mladenci odlučili su da planove za medeni mesec stave u drugi plan, sve dok na svet ne dođe njihovo prvo dete koje željno iščekuju krajem leta.

Ksenija Konić

makonda-tracker