na meti javnosti

OSEĆALI SMO INTELEKTUALNU POVEZANOST: Konačno istina o ljubavi između Brižit Makron i 25 godina mlađeg supruga -predsednika Franucuske! (FOTO)

3

Kako je zapravo počela ljubav Emanuela i Brižit Makron?

foto: Profimedia

"Osećajući da je izbačena iz ravnoteže, možda nije želela da ostaje sa njim nasamo", navode se u knjizi reči jednog učenika.

 

"Brižit je u tom peirodu imala osećaj da "radi s Mocartom". Svakog petka, njih dvoje su se sastajali i provodili po nekoliko sati u radu u školi Providans. Ili čak kod profesorke koja je živela na deset minuta odatle. Naš mladi učenik se tu vrlo brzo snašao i odomaćio.

 

Stvari su se razvijale neprimetno, i tako sam se zaljubio. Osećali smo intelektualnu povezanost, koja je prerastala iz dana u dan u osećajnu bliskost", objašnjava predsednički kandidat u knjizi Revolucija.

foto: Reuters / Pool

 

Tajnu ljubavi predsedničkog bračnog para otkrila je i Žan - Btis Dee koja je mnogo vremena provodila sa njima.

 

To je bilo sasvim očigledno. Postojala je nekakva sveobuhvatna privlačnost, koja je delovala prirodno. Postojala je nekakva neverovatna povezanost".

Naša profesorka je bila prinuđena da prizna da su je kosa i osvojili šarm tog romantičnog adolescenta, njegova kovrdžava kosa i sličnost s Borisom Vijanom. Nije mogla poricati da je "pala pod njegov uticaj" i "da oseća da popušta".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker