na meti javnosti

OSEĆALI SMO INTELEKTUALNU POVEZANOST: Konačno istina o ljubavi između Brižit Makron i 25 godina mlađeg supruga -predsednika Franucuske! (FOTO)

3

Kako je zapravo počela ljubav Emanuela i Brižit Makron?

foto: Profimedia

Odgovor na pitanje donela je prva biografija prve dame Francuske "Brižit Makron oslobođena", delo Mael Bren, prevedena na naš jezik prošle godine.

 

Francuski predsednik Emanuel Makron koji je danas doputovao u našu zemlju i pravi je momenat da vam otkrijemo detalje njegove ljubavne priče sa Brižit Makron.

 

Početkom iduće školske godine, Emanuel Makron nije izostao s prozivke. Ponovo se upisuje u dramsku sekciju, gde ulaže svu svoju energiju. Takođe se trudi da uputi izazov svojoj profesorki...

 

Ostaje veran svom stilu, između revnosti i drskosti, nosi po tri knjige ispod svake miške i s profesorima razgovara kao sa sebi ravnima.

 

"Zamalo te mi nije rekao: "Gospođo, trebalo bi da budete malo ambiciozniji", nastavlja ona u filmu "Strategija meteora".

 

foto: Profimedia

 

Pojavio se oseći u tašni jedan mali rukopis: Umetnost komedije Eduarde de Filipa. Pogledam ga i kažem mu: "Lepo od tebe, tu ima pet ili šest uloga, a ja imam sedamnaest učenika u dramskoj sekciji".

 

Brižit je budućeg muža učila glumi, a u razredu sa budućim predsednikom Francuske bila je njegova ćerka Lorans Ozjer. Bio je to dodatni razlog za nju da Makrona viđa i mimo čaosva.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker