KRENULA JE DALJE

OTVORILA JE VRATA SVOG DOMA: Voditeljka je bila udata za našeg poznatog glumca, a danas živi sa sinom Matejom!

1

Ona je zanosno tv lice i privlači pažnju muškaraca!

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Voditeljka Bojana Lazić otvorila je vrata svog doma, u kom živi sa sinom Matejom. Spremila je i posluženje kao prava domaćica, ali je priznala da nema mnogo vremena za kuvanje.

 

"Odmah sam vas dovela u kuhinju, što znači da sam domaćica. Znam sve da kuvam i to sam naučila kada sam postala mama. Ne postoji jelo koje ne umem da napravim, ali nažalost, nemam toliko vremena za kuvanje. Uglavnom spremam neke lagane večere", rekla je Bojana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Lazić (@bojanalazic00) on

 

Na njenom frižideru se nalaze brojni magneti, a putovanja su joj, kaže, prava strast.

 

"Ovo je samo deo magneta. Putujem često, minimum jednom mesečno poslednjih četiri godine. Putovanja su za mene velika ljubav i veliki ventil. Na frižider sam takođe stavila i fotografije mog sina, sa raznih priredbi, rekreativnih. I naravno, tu se nalazi i fudbaler Mesi, bez njega ništa."

 

U dnevnom boravku često provodi vreme gledajući televiziju, ali i tražeći sebi greške, na veliko iznenađenje mnogih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Lazić (@bojanalazic00) on

 

"U poslednje vreme često gledam sebe na TV-u, volim da hvatam neke svoje greškice, iako ne podnosim ni kada se vidim, ni kada se čujem, ali moram to da radim da bih napredovala", kaže Bojana, koja je zatim otkrila kako njen sin reaguje kada je vidi na malim ekranima.

 

"Ne voli da me gleda na TV-u i ne voli emisije koje vodim. Mateja je posvećen internetu i jutjuberima i često mi predlaže da ja postanem jutjuberka i influenserka, ali ja neći menjati profesiju, iako to on to zahteva."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Lazić (@bojanalazic00) on

 

 

makonda-tracker