misteriozan

MENE ŽENE VOLE I RADO SU U MOM DRUŠTVU: Njegov razvod je i dalje pod VELIKOM TAJNOM, a o prvoj ženi NE ŽELI NI JEDNU REČ DA KAŽE! (FOTO)

0

Nakon razvoda Gutović je uplovio u drugi brak u kojom je bio deset godina u kojom je dobio sinove Jakova i Spasoja.

Milan Lane Gutović
Milan Lane Gutovićfoto: Dado Đilas

Jedan od naših najboljih glumaca, Milan Lane Gutović (72), iza sebe ima i te kako impresivnu karijeru, brojna ostvarenja, ali i nagrade koje je dobio tokom karijere.

 

I dok o glumi povremeno i priča u retkim intervjuima koje daje, o privatnom životu nikada ni reč. Vrlo malo se zna, pogotovu o prvom braku. Glumac nikada nije govorio o prvom venčanju, niti želeo da otkrije ime tadašnje supruge. Sa njom je dobio ćerku Milicu, koja je glumica i balerina.

 

Razveli su se pre više od 30 godina, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Ipak, glumac ni dan danas ne želi da govori o njoj, niti da joj izgovara ime u javnosti.

Nakon razvoda Gutović je uplovio u drugi brak, sa Biljanom Knežević sa kojom je bio deset godina i sa kojom je dobio sinove Jakova i Spasoja.

 

O njihovom braku se pričalo, ali Lane je i tada ćutao.

 

foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Kao što je poznato, Gutović se nikada nije slikao ni sa prvom, ali ni sa drugom svojom partnerkom.

 

Ono što se dugo prepričavalo, jesu njegove izjave koje daje o ženama. Kada su ga u jednoj emisiji upitali kako njegova žena komentariše ovakve njegove izjave, kao i tužbe koja su brojne nevladine organizacije podnele protiv njega zbog brojnih loših izjava upućenih ženema, on je rekao:

 

Razveo sam se, a žena sa kojom živim nije komentarisala ništa, smatrala je da je to što govorim u redu. Ne znam, nisam o tome sa njom razgovarao - rekao je za emisiju “TV lica”.

 

Jedna od takvih je sledeća:

 

 Uobražavao sam da volim dobre žene, a onda su mi te “dobre” pokazale da ja ne umem da te dobre žene prepoznam. Glumu nisam koristio za osvajanje jer nije bilo potrebe. Mene žene vole i rado su u mome društvu. To njihovo društvo ja koristim na razne načine. Ako budem opisivao te načine, ovaj intervju promeniće žanr i preći u domen pornografije - izjavio je pre nekoliko godina za “Puls”.

 

makonda-tracker