otvorila je dušu tada

NI NE ZNAM ZAŠTO ME KRALJEVSKA PORODICA VOLI: Svi detalji POTRESNE PRVE ispovesti neprežaljene princeze Dajane!

0

Na današnji dan bi tragično nastradala Ledi Di proslavila rođendan.

foto: Profimedia

"Znala sam da želi da sve zapišem što mi je govorila, iako se bojala da će mi reći previše toga. Pogotovo kako misli da je odabrana kao prikladna devojka za princa jer nije spavala s drugim muškarcima. Pritom mi je bilo jasno kako aludira na svoju stariju sestru, koja je bila Čarlsova devojka gotovo godinu dana, nakon čega je bila precrtana s popisa prihvatljivih devojaka", objasnila je novinarka.

 

Naime, Dajana je bila uverena kako ju je kraljevska porodica odobravala samo zato jer je bila devica, što novinarka nije zapisala u intervjuu, već je umesto toga zabeležila rečenicu "Ne znam zašto me zapravo vole".

 

 

"Vidite, moja sestra Sara izlazila je s Čarlsom prošle godine i puno je o tome pričala novinarima i previše, pa je sada prošlost. Ja sam OK jer nemam nikakvu pozadinu iza sebe. Nisam skakala iz jednog kreveta u drugi. Nisam ni imala priliku za tako nešto, tek mi je 19 godina", ispričala je Dajana.

 

"Ljudi su uvek nastojali da nešto iskopaju o meni, poput one priče da sam se s Njegovim Visočanstvom susrela u kraljevskom vozu usred noći. Nikad nisam bila u tom vozu", tvrdila je Dajiana novinarki, koja je kasnije saznala kako je zapravo bila riječ o Kamili Parker Bouls, Čarlsovoj dugogodišnjoj ljubavnici ,koju danas znamo i kao njegovu suprugu, a venčali su se 2005. godine.

 

 

makonda-tracker