TEŽAN PERIOD

TRAJNE POSLEDICE RASKALAŠNOG ŽIVOTA: Ovo su ispovesti HOLIVUDSKIH ZVEZDA o tome kako su se borili sa POROCIMA! (FOTO)

0

Mnogi prate isključivo njihov umetnički rad, ali ove ispovesti nije lako zanemariti!

 

Osim Lindzi, pevačica i bivša zvezda Dizni kanala Demi Lovato, pored svoje mentalne bolesti koja ju je ometala u stvaranju i karijeri, imala je problema sa konzumacijom kokaina i heroina. Naime, glumica se preodzirala prošle godine, i uz pomoć leka " Narkan" jedva preživela. Nakon toga poslata je na dugo i teško lečenje.

 

"Iskreno, zahvalna sam na svemu u životu, na onome dobrom i na onome lošem. Odlazak na terapiju smatram darom i mislim da sam zahvaljujući tome i dalje živa. Takođe to mi je pomoglo da se otvorim drugima i pričam o svojim problemima"- rekla je Demi svojevremeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

Zak Efron, talentovani mladi glumac kojeg najviše pamtimo iz filma " High School Musical", borio se sa zavišnošću od kokaina i alkohola.

 

"Kada sam počeo da idem na sastanke sa zavisnicima osetio sam olakšanje, kao da mi je pao teret sa srca. I dalje se borim"- rekao je glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

 

Škotski glumac Džerad Batler se u 2012. godini prijavio na odvikavanje. - Možda da sam jača osoba možda ne bih imao problema, ali šta je tu je.

 

"Neka misle da sam slab ali drago mi je da sam zatražio pomoć"- rekao je on tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Butler (@gerardbutler) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker