TEŽAN PERIOD

TRAJNE POSLEDICE RASKALAŠNOG ŽIVOTA: Ovo su ispovesti HOLIVUDSKIH ZVEZDA o tome kako su se borili sa POROCIMA! (FOTO)

0

Mnogi prate isključivo njihov umetnički rad, ali ove ispovesti nije lako zanemariti!

foto: Instagram
foto: Instagram

Život poznatih ličnosti neretko biva težak, zbog brojnih faktora i situacija sa kojima se susreću. Osim privilegija i beneficija koje javni život donosi i koje zvezde često koriste, postoji i ona " tamna strana" njihove karijere na kojoj su se pojedini našli u nekom delu svog života. Pošto su, kako kažu, "od krvi i mesa", neki od njih nisu uspevali da se izbore sa stečenom slavom i uspehom i zbog budnog oka medija i javnosti pribegavali su raznim nedozvoljenim supstancama. Trajne posledice njihovog raskalašnog života su neupitne, a zvezde koje su u nekom trenuku "dotakle dno", odlučile su da potraže pomoć.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

 

Među najpoznatijim skandal majstorima svakako je manekenka i glumica Lindzi Lohan, koja se više puta prijavljivala u centre za pomoć i odvikavanje od zavisnosti, a o svom iskustvu uvek je bila transparentna. Takođe, bila je uhvaćena dvaput od strane novinara i policije kako koristi psihoaktivne supstance.

 

"Verovatno mnogi ljudi ne znaju ovo, ali ja sam bila poslata na odvikavanje kako bih izbegla zatvor, pa nisam bila preterano spremna za to. Smatrala sam da nemam problem. Sada samo želim da radim i da se staram o sebi"- izjavila je Lindzi u jednom intervjuu 2014. godine, a nakon svega je i završila u zatvoru zbog krađe.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker