intimno

DONELI SU KONAČNU ODLUKU: Dženifer Lopez i njen izabranik Aleks ipak odlučili da ne prave LUKSUZNU SVADBU, a ovo je razlog!

0

Govorilo se o ogromoj cifri za venčanje!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako su najavljivali veliko venčanje, Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez rešili su da naprave proslavu samo za najbliže prijatelje.

 

Izvor magazina "People" ispričao je da par ne želi da preteruje već će intimna ceremonija biti za najbliže osobe iz njihovih života, porodicu i decu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

“Neće imati veliko venčanje, već obiteljsku intimnu ceremoniju. Biće prisutno i njihovo četvoro dece i kada taj dan dođe, oni će sigurno imati veliku ulogu u celom obredu”, rekao je izvor blizak poznatom paru.

 

Dženifer i Aleks verili su se u martu ove godine nakon dve godine veze, a oboje imaju po dvoje dece iz ranijih brakova. Podsetimo, preva prvobitnim informacijama, Dženifer i Aleks želeli su da organizuju najskuplje venčanje u Holivudu.

 

Izvor magazina "Life&Style" objasnio je da pevačica i bivši sportista žele da nadmaše čak i Kanje Vesta i Kim Kardašijan koji su 2014. potrošili više od 12 miliona dolara na svoje venčanje!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

 

 

 

 

makonda-tracker