nema pravila

BROJNI HOLIVUDSKI PAROVI PODRŽAVAJU TVRDNJU DA LJUBAV NE ZNA ZA GODINE: Ovo su razlozi zbog čega mnoge žene NEODOLJIVO PRIVLAČE stariji muškarci!

2

Mnogo je takvih primera i u svetu, a i kod nas, mada ne gledaju svi blagonaklono na parove sa većom razlikom u godinama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Često se može čuti izreka da ljubav ne poznaje godine, ali parovi s velikom razlikom u godinama i dalje često privlače poglede.

 

Brightside se odlučio pozabaviti tom temom, te su napisali tekst o tome zašto su mnogim ženama toliko privlačni muškarci dosta stariji od njih.

 

10. Zreliji su

 

9. Znaju više toga

 

8. Znaju šta žele

 

7. Finansijski su stabilniji

 

6. Ponašaju se kao partneri

 

5. Nemaju problem s tim da pomažu ženama u svakodnevnim obavezama

 

4. Znaju kako se ponašati prema ženama

 

3. Harizmatični su

 

2. Ne traže dramu

 

1. Pružaju osećaj sigurnosti.

 

Brojni holivudski parovi najbolji su primer kako ljubav ne poznaje godine. Najpoznatiji primer su, verovatno, Ketrin Zita Džouns (49) i Majkl Daglas (74), zatim Džejson Stetam (51) i Rouzi Hantington Vitli (31), Harison Ford (76) i Kalista Flokhart (54)...

 

Međutim, oni nikako nisu jedini - tu su i Alek Boldvin (60) i Hilarija Tomas (35), Brus Vilis (64) i Ema Heming (40), Rajan Rejnolds (42) i Blejk Lajvli (31), Bijonse (37) i Džej Zi (49), Donald Tramp (72) i Melanija Tramp (48).

 

 

 

makonda-tracker