nije baš bio idealan

TRETIRAO JU JE KAO DVORSKU SLUŠKINJU I DRŽAO NA UZICI: Šokantni navodi prijatelja Kejt Midlton o njenom odnosu sa Vilijamom!

3

Navodno, bili su presrećni kada su raskinuli privremeno.

Kejt Midlton i princ vilijam
Kejt Midlton i princ vilijamfoto: Profimedia

Prema šokantnim navodima prijatelja Kejt Midlton, vojvotkinja  je pre braka s princem Vilijamom tretirana kao da je dvorska sluškinja.

 

Izjave bliskih Kejtinih prijatelja objavljene su u knjizi "William and Catherine", u kojoj se tvrdi kako je princ Kejt pre stupanja u brak držao na kratkoj uzici, te se zabrinjavajuće loše odnosio prema njoj.

 

Zbog toga što ju je, navodno, tretirao kao dvorsku sluškinju, njenim prijateljima je laknulo kada je par nakratko prekinuo 2007. Ponadali su se da će tako i ostati, ali Kejt se ipak vratila princu, koji je, nakon još nekoliko godina, ipak odlučio da se njome oženi.

 

Kejt i Vilijam već su osam godina u braku i zajedno imaju troje dece, ali njihov odnos očito nije uvek bio tako bajkovit.

 

foto: Profimedia

"Mnogi prijatelji Kejt Midlton uzviknuli su hvala nebesima što su prekinuli", piše u knjizi. Princa opisuju u tom razdoblju kao tvrdoglavu osobu. Uvek je hteo da bude po njegovom, a svoju buduću suprugu uzimao je zdravo za gotovo i prema njoj se više ponašao kao prema sluškinji nego kao prema svojoj devojci.

 

Tako su zabrinuti prijatelji godinama bili primorani da posmatraju kako "ih napušta njihova Kejt, koja je bila potpuno podređena princu".

 

"Nije joj se sviđalo kad bi je ignorisao dok su razgovarali s nekim i tada se često ponašao kao da ona nije prisutna. Očekivao je da Kejt trči za njim i držao ju je na kratkoj uzici", tvrdi jedan prijatelj vojvotkinje od Kembridža. Njeni prijatelji kažu da je ta veza bila puna uspona i padova i često na ivici raskida.

 

 

makonda-tracker