ljubav ne pita

NORVEŠKA PRINCEZA SE RAZVELA, PA POLUDELA ZA ŠAMANOM KOJI VOLI I MUŠKARCE I ŽENE: Skandalozne odluke ekscentrične princeze šokirale Skandinaviju!

3

Veruju da su bili muž i žena u prošlom životu, ali šaman ističe da voli i muškarce i žene.

norveška princeza marta
norveška princeza martafoto: Profimedia

Princeza Marta od Norveške zaljubila se "do ušiju" u šamana Dureka, čije je pravo ime Derek Veret. Ekscentrična princeza je javno priznala da joj je biseksualni šaman novi dečko.

 

Još nije poznato gde se par upoznao, ali njih dvoje se pojavljuju zajedno na fotografijama još od novembra prošle godine.

 

U Holivudu se priča kako je par zaljubljen, te da je princeza bila jedna od šamanovih klijenata, piše Daily Mail.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on

 

"Zaljubljivanje u klijenta nije bilo u planu šamana Dureka, ali privlačnost je bila neizbežna. Oboje imaju utisak da se poznaju još od prošlih života, a da su se sada sreli kako bi izlečili svet zajedno sa svojim sledbenicima. Durek veruje da je bio Kralj u prošlom životu, te da su on i Princeza Marta bili muž i žena u prošlom životu," rekao je njihov prijatelj za Daily Mail.

 

Juče je Durek došao u Oslo sa svoje dve sestričine, gde ih je dočekala princeza Marta.

 

 

Prisutnim novinarima, Durek je rekao da je tu u Norveškoj da "širi ljubav". Par ima u planu da za vikend održi seminar putujući po Danskoj i Norveškoj govoreći o misteriji života. Ulaznice za ovaj seminar pod nazivom Princeza i Šaman, prodaju se po ceni od 65 do 140 dolara.


Još detalja na sledećoj strani...

makonda-tracker