Saruhan Hunel: Nisam homoseksualac

3
Turski glumac Saruhan Hunel, iz serije Izgubljene godine koju emituje TV Happy, bio je žrtva internet manijaka, a glasine o njegovoj seksualnoj orijentaciji zamalo da mu ugroze brak

Verovatno je Saruhan Hunel, popularni turski glumac iz serije Izgubljene godine, znao da će mu slava osim lepih stvari doneti i neke ne baš prijatne, ali sigurno nije očekivao da će ga neko staviti na stub srama.

Naime, neko je otvorio forum na kome je pokrenuta priča o Hunelovoj seksualnoj orijentaciji. Diskusija je na forumu trajala mesec dana potpuno neopaženo, a ispod najintimnijih opisa stajala su muška imena, navodno Hunelovih ljubavnika. Kako je glumac u braku već osam godina, pretpostavlja se da je forum pokrenula devojka kojoj nije uzvraćena ljubav.

Kad je serija Izgubljene godine dostigla neverovatnu popularnost u Turskoj, ali i šire, pa je javnost počela da se interesuje za Hunelov privatni život, diskusija sa foruma prenela se u emdije, a na internetu je bilo više od 20 hiljada komentara.

U početku je Hunel odbijao da komentariše ovu temu, ali kad su se tračevi obrušili na njegovu porodicu, supruga mu je doživela nervni slom zbog priče da je homoseksualac i da je njihov brak dogovor. Posle toga, glumac je morao da reaguje i najavio je tužbe protiv svih koji su o tome polemisali, lica koja su forum pokrenula, novinara koji su prenosili netačne navode.

Sve se srećom rešilo kako treba, a serija Izgubljene godine, koja mu je donela vrtoglavu slavu nastavlja da se prikazuje širom sveta.

TAGOVI: 123Happy TV
makonda-tracker