stresno i nezaboravno

MISLIO SAM DA JE TO CRNO VINO, A ONA JE BILA MRTVA: Ešton Kučer na sudu zbog NEMILOG događaja od pre 18 godina!

0

Ešli Elerin je u 21. godini ubijena u svom domu u Holivudu 21. februara 2001. godine, iste večeri kad je trebalo da izađe na sastanak s Eštonom Kučerom, koji je tad imao 23 godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Za njeno je ubistvo optužen je Majkl Garđulo koji ju je, kako tvrdi policija, brutalno izbo nožem gotovo 50 puta. On je osumnjičen da je serijski ubica poznat pod imenom "Hollywood Ripper".

 

Glumac je ispričao kako je trebalo da se nađe s Ešli, ali je "izgubio pojam o vremenu" i na njenim vratima se pojavio dva sata kasnije, kad je ona već bila ubijena.

 

Ešton
Eštonfoto: Profimedia

 

Kucao sam na vrata, ali nije bilo odgovora. Pogledao sam kroz prozor i vidio da ima nereda u kući, ali nije mi to ništa značilo jer sam znao da se nedavno uselila. Na podu sam video nešto za šta sam tad mislio da je proliveno crno vino. Nedavno je imala zabavu za useljenje na kojoj je bilo puno studenata pa mi to nije bio razlog za uzbunu. Kako nikog nisam video, otišao sam. Zaključio sam da sam se jednostavno prekasno pojavio i da je izašla s prijateljima", kaže Ešton.

 

Ešli je sledećeg jutra pronašla cimerka, a imala je 47 uboda po vratu, grudima, stomaku i leđima. Ono što je Ešton mislio da je crno vino bila je njena krv. Majkl Garđulo optužen je za još dva ubistva.

 

 

makonda-tracker