PROBLEMI?

NOVOPEČENI OTAC POBEGAO OD MAME I BEBE: Princ Hari otputovao u Evropu SAMO ZBOG JEDNOG RAZLOGA!

0

Vojvoda od Saseksa se požalio svom starom prijatelju, a ovaj je sve otkrio medijima

foto: Dominic Lipinski/WPA-Pool, Profimedia
foto: Dominic Lipinski/WPA-Pool, Profimedia

Iako se mesecima pre rođenja deteta roditelji pripremaju na sve ono što roditeljstvo i donosi, kada beba stigne teško je navići se na realnost, koja u većini slučajeva donosi i neprospavane noći.

 

Takve stvari ne zaobilaze ni bogate i slavne, pa ni članove kraljevske porodice, pa problema sa spavanjem trenutno imaju Megan Markl i princ Hari.

 

Iako su samo nekoliko dana nakon rođenja sina Arčija, kada su ga predstavili javnosti, otkrili da je maleni beba za poželeti, čini se da situacija promenila.

 

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Harifoto: Profimedia

Kako je otkrio Majkl Karaca, dobar prijatelj princa Harija, novopečeni otac je poprilično neispavan, zbog čega je "pobegao" u Rim!

 

Dvojica muškaraca popričala su ovih dana u prestonici Italije, gde se došli zbog polo kupa, a princ Hari je iskoristio priliku da se malo požali starom prijatelju.

 

Inače, putovanje u Rim bilo je njegov prvi odlazak od kuće otkako je postao otac. Prema rečima Karaca, noćenje u Rimu mu je dobro došlo budući da Hari ne može da se naspava kod kuće, jer plač malenog Arčija stano budi novopečene roditelje.

 

 

makonda-tracker